giovedì 2 luglio 2009

FRATELE DIACON GHEORGHE CAZACU IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI FIUL OMULUI sito del nostro Fratello Diacono GHEORGHE CAZACU

SARCINA IN ADOLESCENTA-CAUTAREA AJUTORULUI




Daca te confrunti cu o sarcina in adolescenta, nu mai poti lua o decizie fara sa te gandesti – la toate lucrurile. Daca ai fost sfatuita sa avortezi bebele tau, te rog sa nu te lasi constransa sa faci ceva despre care iti va parea rau tot restul vietii. Gandeste-te in mod intelept sa-ti pastrezi copilul sau sa-l dai pentru adoptie unui barbat si unei femei care nu pot avea copiii lor.
Viata pe care o porti este pretioasa pentru Dumnezeu si El are un plan pentru bebele tau. Ia-ti timp sa te gandesti si apoi ia o decizie cu care poti trai.
Indiferent daca ai luat deja decizia sau inca te gandesti ce sa faci cu sarcina si copilul pe care il porti, te poti simti manioasa, deprimata, vinovata, rusinata si neputincioasa. De asemenea, poti simti ca inocenta ta s-a dus si nu mai este nici o cale prin care sa poti lua viata de la capat.
***
Daca experimentezi aceste sentimente, vreau sa-ti spun ca exista speranta. A fost o femeie maritata, care nu doar a fost tarata din pat – goala – in timp ce facea dragoste cu un barbat care nu a fost sotul ei, dar a fost adusa in mod injositor – in public – la Iisus, Fiul lui Dumnezeu, pentru ca oamenii sa vada ce va spune El despre pacatul ei. In acea vreme din istorie, atunci cand o femeie era prinsa in adulter, era legal ca oamenii sa arunce cu pietre in ea, lovind-o si in final omorand-o din cauza pacatului ei
***
Este uimitor ca Iisus nu a acuzat-o, nici nu a ridicat o piatra sa arunce in ea. Dimpotriva, El s-a intors spre acuzatorii ei si le-a zis: “Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea”. Unul cate unul, acestia au plecat, si a ramas doar femeia si Iisus.
***
El a intrebat-o unde i s-au dus acuzatorii si daca cineva dintre ei a condamnat-o. Ea i-a raspuns ca nici unul din ei nu a condamnat-o. Atunci Iisus i-a spus: “Nici Eu nu te osandesc. Du-te, si sa nu mai pacatuiesti.” (Pentru a citi toata Istoria, vezi Ioan 8:3-11).
Poti fi eliberata astazi de vinovatie si rusine de la tot ce s-a intamplat in viata ta daca te intorci spre Dumnezeu si Il rogi sa te ierte. Asteptam parerile dumneavoastre in comentarii. Va multumim Doamne Ajuta!
Publicat de Pr. Diacon Cazacu Gheorghe

Nessun commento: